12 Eylül 2006

soru..

kafama takılan bir soru var..
bir kız, evli bir erkeğe bir pazar akşamı "ne yapıyorsun? canım sıkılıyor!" diye bir cep mesajı neden gönderir??
ya da aslında sorum şu: bu kız bu rahatlığı nasıl elde etmiştir??
ve kızla adam bir kez görüşmüşlerse!!..
cevap şıkları:
a- ona bu rahatlığı adam vermiştir
b- ona bu rahatlığı adam vermiştir
c- ona bu rahatlığı adam vermiştir
d- ona bu rahatlığı adam vermiştir
e-bu iki kişi aslında arkadaştır.. biz fesat düşüncedeyiz..

25 yorum:

26-ekim dedi ki...

aslında zor bir soru sormuşsunuz????
Cavap tabiki e şıkkı değil...bu durumda diğer şıklar oluyorrrr

Adsız dedi ki...

Ya canım, altı üstü kızcaaazın canı sıkılmış, niye büyütüyosunuz ki...?? Can sıkıntısını giderecek başka birşey bulamayacak kadar kısır bir hayatı var ki, evli erkeklerin pazar pazar ailesiyle geçirmesi gereken zamana limon sıkıyor. Aslında büyütülmemesi gereken kısım bu işte, BASİT bir kız... :)

Adsız dedi ki...

Gerçekten basit sıradan tipler bunlar..Parazit gibi girmeye çalışırlar insanın hayatına ezilirler ortalıklarda..

Adsız dedi ki...

ben aslında daha çok, bu mesaja erkeğin verdiği cevabı merak ettim..???!!!!..

Adsız dedi ki...

Selam..

"Tüm bu saldırılara maruz kalan bu yüzsüz kadın mı, yoksa erkek mi...?" ben tam olarak anlayamadım arkadaşlar...

Erkekse eğer...Niye hala bi cevap yazmadı, ben şimdiye kadar çoktan cevap vermiştim!!!

Adsız dedi ki...

F seçeneği yani hatun azmıştır ve zarf atacak adam arıyordur.Şöyle bir telefon listesine bakmıştır etrafında tanıdığı tüm evli erkeklere böyle bir mesaj atmıştır,artık hangisi tutarsa diye neden evli erkekmi evli erkekler eğer zayıf karekterdeyseler bu zarfları her zaman havada yakalarlar.

7.oda dedi ki...

erkeğin cevabı: böyle bir şeyin normal olduğu mesajın normal olduğu yönündedir.. zaten normal değil dese sorun olmayacak.. ama adam inatla "ne var bunda napıyorsun demiş, normal bişey bu" demekte..

Adsız dedi ki...

bu da erkeğin ne kadar kendine güvenen bir yapıya sahip olduğunu gösterir.Yani onun gibi yakışıklı ve karizmatik bir adama bu tarzda mesajlar gelmesi gayet normal bir durumdur.

Adsız dedi ki...

a,b,c ve d şıkkları. 4 dogru bir yanlışı götürdü. ve adam kaybetti.

Adsız dedi ki...

Kiz sms mesajini Turkce karakterli bir telefondan gondermisse, veya mesaji alanin telefonu Turkce karakter gosterebiliyorsa bence sorun yok, buyutmenin alemi yok :))

Adsız dedi ki...

paparazzilere yakalananlar gibi değilse arkadaşlıkları endişeye mahal yok ya da pop star hayran ilişkisi gibiyse :)

Adsız dedi ki...

Bu kadınla adamın arkadaş olabileceğini neden düşünmüyoruz anlamıyorum. Aralarındaki paylaşımın boyutu nedir sorgulamıyoruz. Buradaki bir çok insan birbirlerini hiç görmeden arkadaş, dost hatta sevgili olabiliyor. Paylaşımı görüşme adediyle sınırlandırmak da bana çok doğru gelmiyor. Bizler bir kadınla bir erkeğin gerçekten arkadaş olabileceğini düşünemeyecek kadar kısır düşünceli olmamalıyız. Zamanımızda artık 16-17. Yüzyıldaki gibi cadılar ve büyüler yok. İnsanlar sadece cinsel ilişki kurmak için beraber olmazlar. En azından bizim gibi belli bir azınlığın bu şekilde düşünmesi gerek. Yoksa kadın erkek arkadaşlığı diye bir kavram olmaz, olamaz.
Sadece bir mesajdan binlerce anlam çıkarmak kolay. Ama doğru değil. Bu, olaylara sadece bakmak istediğimiz gibi ya da görmek istediğimiz gibi bakmak olur. Bizler linç etmeyecek kadar bilinçli olmak zorundayız. “Vurun Kahpeye” sadece bir film ve sadece bir film olarak kalması gerekiyor. En azından biz blogger’lar arasında.
Sevgili Yedincioda bence hikayede sorduğun sorular yanlış. Buradaki kadının sorgulaması gereken mesajın doğru bir hareket olup olmadığı değil, kadının, adamı kıskanıp kıskanmadığı.
Kendim sordum kendim cevaplayayım :)
Evet kıskanabilir.

7.oda dedi ki...

sevgili return2..:))) malesef sözkonusu bayan "ı" ve "i" harflerinin "sıkılmak" gibi bir kelimede ne kadar riskli olduğunun farkına varabilecek kadar düşünememiş!!.. ama ben terbiyem elvermediği için mesajını aynen aktaramadığım için normal halini yazdım :)

ve sevgili evli erkekler klubü.. arkadaşlığın ne olduğunu ve sınırlarını çok iyi bilirim ben.. ve bir kadınla bir erkek çok iyi arkadaş olabilir hemcins arkadaşlıklarından çok da daha iyi derecede üstelik.. ama "napıyosun? canım sıkılıyo" gibi bi mesaj ancak ilerleyen arkadaşlıklarda geçerlidir.. bir kez görüştüğü bir erkeğe değil.. kaldı ki.. bu mesaj pazar akşamı yani adamın evinde karısı ve çocuğuyla birlikte geçirdiği bir zamanda atılıyorsa bunun ne olduğu gayet açıktır.. ne cevap vermeliydi erkek? "aa çok mu canın sıkıldı ah canım arkadaşım benim gel gezelim o zaman bari???"

Adsız dedi ki...

Böyle basit insanları kafaya takıp ta moral bozmaya hiç değmez.Hani bir laf vardır evli erkeğe bakma eve gider unutur diye bilmem artık bunu ne kadar algılayabilcek karakterde bir insan.

7.oda dedi ki...

yok yaa ne kafaya takması.. ben sadece "acaba ben mi anormal düşünüyorum" diye merak etmiştim.. isteyen istediği insanla görüşebilir yazışabilir mesajlaşabilir.. konu bunlar da değil zaten.. konu ben insanların ikiyüzlülüğünü kaldıramıyorum.. yoksa ne öyle kadınlarla ne de öyle erkeklerle hiç işim olmaz.. benim "oha" dediğim böyle bi duruma "normal" denilebiliyo.. bu yüzden böyle bir soru sordum.. acaba ben de mi bi anormallik var diye merakımdan yani:)

Yeditepe İstanbul dedi ki...

Kesinlikle E şıkkı.
Çok fesat düşünmeye gerek yok bence :)
İnsan ilişkileri çeşit çeşit :P

Adsız dedi ki...

her sey o kadar acik ve net ki....yani olayin pazar aksami meydana gelmesi hatta ilk kez gorusmus olmalarina ragmen cereyan etmesi de cok onemli degil bence...bir bayan evli bir erkege ne yapıyorsun. canım sıkılıyor diye mesaj atarsa iyi niyet düsünmemeli.... dusunmem de zaten... ne olursa olsun..ateş-barut meselesi..

haa zıt cinsler arkadastirlar can-ciger kuzu sarmasi falan. o zaman da acar telefonu ya bugun canım cok sıkkın. su oldu bu oldu konusmaya ihtiyacım var falan der...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yorumlarınızı okudum, mesajı atan bayan arkadaşa ve atmasına fırsat veren bay arkadaşa haksızlık edildiği düşüncesindeyim; bay arkadaşın kendini bilmez hareketleri ile fırsat verdiği bayan arkadaşın kendini fırsatçılığını es geçmeyelim taktir edelim, odül olarak kendilerini ile saç başa bırakmak bu kadar parmak oynatma mak gerektiği kanaatindeyim.

7.oda dedi ki...

sevgili huzursuz adam: kısaca düşüncelerimi özetlemişsiniz :)

sevgili mavi: sen de haklısın.. yorulmaya bile değmez dimi:)

Adsız dedi ki...

bir prowakasyon kokusu alıyorum..snıff snıff..

es dedi ki...

Ben en cok muhittinin cevaplarını begendim, iyi ifade etmiş. Bu parazit tiplerden bir tane de evli adamın yasgununu esi yerine planlamak isteyen,üstelik bunu çok tanımadıgı eşine mesaj atarak soran cinsini duymuştum ben. Ne cok varmış meger bunlardan.

7.oda dedi ki...

sevgili anonymous.. prowakasyon mu.. aaaa.. hiç bana göre değil :)

sevgili eserel :) sizin verdiğiniz örnek de epey bi uçukmuş yahu!!! yani eşe mesaj atanını da hiç duymamıştım ben :) buradaki sözkonusu bayanın nasıl biri olduğu zaten sonradan ortaya da çıktı.. zaten nişanlı bir erkekle de ilişkisi varmış.. daha fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım :)

eXi Le dedi ki...

Ah.. a§k.. Giz'Ler we Köz'LerLe YoğruLmu§tu..
KuL, KüL oLduğu Wakit ErErdi a§ka..
ihanet waroLacaktır Her An Eğer Yürekte "a§k yOksa.."
a§k yOksa!..

spike will dedi ki...

"özel hayat" tartışmasına girmişsin, magazin forever :)

Adsız dedi ki...

merhaba..yine kabahat adamların..ya adam olmayanlar..?